Ægte storbypuls med nærhed og sjæl

Når du bor i Central House er hele Hovedstaden dit nærområde. Et smut over Langebro og du står midt på Rådhuspladsen ved Strøget, der åbner sig til indre by. Du kan også vælge at tage cyklen over Bryggebroen, som bringer dig direkte ind på det trendy Vesterbro.

Klassisk, hyggeligt københavnerkvarter

Central House indrammes af et rigtigt ”gammeldags” københavnerkvarter med smukke originale bygninger, der stammer tilbage fra 1800-tallet. Gader og torve er præget af små butikker og hyggelige cafeer, der bidrager med liv både dag og aften. Miljøet og stemningen minder faktisk meget om nabo-kvartererne, Islands Brygge og Christianshavn.

Praktisk i hverdagen

Kvarteret har sjæl, men samtidig er det et yderst praktisk sted at bo, når hverdagen skal køre på skinner. I de allernærmeste gader finder man både skoler og daginstitutioner. Og hvad angår de daglige indkøb, så har man et hav af muligheder i f.eks. Amager Centret eller på Amagerbrogade.

To Metro-stationer

Central House ligger så centralt, at de fleste hurtigt ville kunne cykle til arbejde, hvis de har lyst. Men vil man hellere transporteres, så ligger Central House perfekt i forhold til busruter og ikke mindst Metro. Der er hele to stationer at vælge imellem: Amagerbro og Islands Brygge, som begge er indenfor en afstand af 700 meter.

Friluftsmuligheder i nærheden

  • Stadsgraven – en af Hovedstadens smukkeste parkanlæg
  • Amager Fælled – 2.000 hektar fredet natur med rigt dyreliv
  • Kløvermarken – kæmpe grønne områder og idrætsanlæg
  • Havnebadet  – byens vandoase på Islands Brygge
  • Amager Strandpark – kilometervis af hvidt sand og badevand